Slingshot

Na zoveel pogingen te hebben gedaan om snapchat te kopen is het facebook eindelijk gelukt om met hun eigen messaging applicatie te voorschijnen die gericht is op self-destruct foto’s en video’s.
de applicatie belooft heel veel concurrentie te oorzaken tegen hun tegenstander snapchat.

Verschillen en overeenkomsten

slingshot

Met hetzelfde concept van snapchat, kun je met slingshot ook afbeeldingen en video’s versturen die maximaal 15sec beschikbaar zullen zijn voor de ontvanger.

Maar dan nog zijn de applicaties niet hetzelfde, bij slingshot kan de ontvanger het verstuurde file pas bekijken door ook een foto of een video terug te versturen naar degene die het als eerst heeft verstuurd.

Na de afbeelding of video te hebben bekeken kan de ontvanger alsnog een reactie toevoegen voordat de inhoud zich zelf vernietigd.

Om het helemaal compleet te maken, heeft slingshot ook de mogelijkheden om tekeningen en aantekeningen toe te voegen in de geüploade bestanden, afbeeldingen en video’s kunnen dan een tekst krijgen een de boven rechterkant of als caption.

Slingshot werd gecreëerd tijdens een hackathon van creative labs in december. Terwijl het op sources van andere applciaties draait zoals Vine, instagram en beelden die verdwijnen net als Snapchat heeft Slingshot toch wel zijn eigen unieke manier die het leukt maakt.

Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de app, het is nu beschikbaar voor download iOS en Android in hun respectieve winkels.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s